Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 126g25kcal0.9g3.8g0.1g2.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha420g697kcal79.8g0g42g0g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Voi 12g87kcal0.1g0g9.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl12g30kcal1.4g0.2g2.6g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g450g225kcal6.7g32.8g5.8g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g240g62kcal2.9g9.4g0.5g4.6g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g2445kcal190.6g126.4g122.6g20.8g
Valittu annoskoko1692g1222kcal95.3g63.2g61.3g10.4g
Annoskoko puolitettuna846g611kcal47.7g31.6g30.7g5.2g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484