Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 147g29kcal1g4.4g0.1g2.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha490g813kcal93.1g0g49g0g
Sipuli 210g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 280g0kcal0g0g0g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl14g35kcal1.7g0.2g3.1g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g525g263kcal7.9g38.3g6.8g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g280g73kcal3.4g10.9g0.6g5.3g
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.8g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3948g2852kcal222.6g147.6g143.2g24g
Valittu annoskoko1974g1426kcal111.3g73.8g71.6g12g
Annoskoko puolitettuna987g713kcal55.7g36.9g35.8g6g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484