Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 168g34kcal1.2g5g0.2g3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha560g930kcal106.4g0g56g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 320g0kcal0g0g0g0g
Voi 16g116kcal0.2g0.1g13g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl16g40kcal1.9g0.2g3.5g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g600g300kcal9g43.8g7.8g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g320g83kcal3.8g12.5g0.6g6.1g
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g3260kcal254.2g168.6g163.6g27.6g
Valittu annoskoko2256g1630kcal127.1g84.3g81.8g13.8g
Annoskoko puolitettuna1128g815kcal63.6g42.2g40.9g6.9g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484