Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 189g38kcal1.3g5.7g0.2g3.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha630g1046kcal119.7g0g63g0g
Sipuli 270g82kcal3.4g13g0.5g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 360g0kcal0g0g0g0g
Voi 18g131kcal0.2g0.1g14.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl18g45kcal2.2g0.3g4g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g675g338kcal10.1g49.3g8.8g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g360g94kcal4.3g14g0.7g6.8g
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.8g12.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5076g3667kcal286g190g184g30.8g
Valittu annoskoko2538g1834kcal143g95g92g15.4g
Annoskoko puolitettuna1269g917kcal71.5g47.5g46g7.7g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484