Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 420g84kcal2.9g12.6g0.4g7.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal266g0g140g0g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g1500g750kcal22.5g109.5g19.5g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g800g208kcal9.6g31.2g1.6g15.2g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g8149kcal635.8g421.8g409g68.8g
Valittu annoskoko5640g4075kcal317.9g210.9g204.5g34.4g
Annoskoko puolitettuna2820g2037kcal159g105.5g102.3g17.2g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484