Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 225g705kcal18.6g129.8g6.8g22.3g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g105g168kcal24.2g0g8.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 105g238kcal16.8g0.5g18.9g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g150g480kcal34.5g0g34.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2136g4710kcal302.2g260.6g257.2g44.6g
Valittu annoskoko1068g2355kcal151.1g130.3g128.6g22.3g
Annoskoko puolitettuna534g1178kcal75.6g65.2g64.3g11.2g
Arvot/100g100g221kcal14.1g12.2g12g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568