Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 38g118kcal3.1g21.6g1.1g3.7g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g18g28kcal4g0g1.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 18g40kcal2.8g0.1g3.2g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g25g80kcal5.8g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g785kcal50.4g43.4g43g7.4g
Valittu annoskoko178g393kcal25.2g21.7g21.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna89g196kcal12.6g10.9g10.8g1.9g
Arvot/100g100g221kcal14.2g12.2g12.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568