Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 375g1175kcal31g216.3g11.3g37.2g
Oliiviöljy 50g443kcal0g0g50g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g831kcal95.1g0g50g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g175g280kcal40.3g0g14g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 175g396kcal28g0.9g31.5g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g250g801kcal57.5g0g57.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3560g7851kcal503.8g434.4g428.6g74.4g
Valittu annoskoko1780g3926kcal251.9g217.2g214.3g37.2g
Annoskoko puolitettuna890g1963kcal126g108.6g107.2g18.6g
Arvot/100g100g221kcal14.2g12.2g12g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568