Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 113g353kcal9.3g64.9g3.4g11.1g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g53g84kcal12.1g0g4.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 53g119kcal8.4g0.3g9.5g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g75g240kcal17.3g0g17.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1068g2355kcal151.2g130.4g128.8g22.2g
Valittu annoskoko534g1178kcal75.6g65.2g64.4g11.1g
Annoskoko puolitettuna267g589kcal37.8g32.6g32.2g5.6g
Arvot/100g100g221kcal14.2g12.2g12.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568