Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 150g470kcal12.4g86.5g4.5g14.9g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g70g112kcal16.1g0g5.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 70g159kcal11.2g0.4g12.6g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g100g320kcal23g0g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1424g3140kcal201.4g173.8g171.4g29.8g
Valittu annoskoko712g1570kcal100.7g86.9g85.7g14.9g
Annoskoko puolitettuna356g785kcal50.4g43.5g42.9g7.5g
Arvot/100g100g221kcal14.1g12.2g12g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568