Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 188g588kcal15.5g108.2g5.6g18.6g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g88g140kcal20.1g0g7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 88g198kcal14g0.4g15.8g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g125g400kcal28.8g0g28.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1780g3925kcal251.8g217.2g214.4g37.2g
Valittu annoskoko890g1963kcal125.9g108.6g107.2g18.6g
Annoskoko puolitettuna445g981kcal63g54.3g53.6g9.3g
Arvot/100g100g221kcal14.1g12.2g12g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568