Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha200g340kcal38g0g20g0g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Kidneypapu, suolaliemessä145g160kcal11.3g26.1g0.7g11.6g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.3g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)75g332kcal16.5g0.8g29.3g0g
Paprika, punainen78g20kcal0.7g3.6g0.3g1.5g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g100g72kcal2.5g16.8g0.1g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g2130kcal145.4g145.6g102.6g42g
Valittu annoskoko1035g1065kcal72.7g72.8g51.3g21g
Annoskoko puolitettuna518g532kcal36.4g36.4g25.7g10.5g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057