Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha267g453kcal50.7g0g26.7g0g
Tomaattimurska 533g157kcal3g28.3g1.1g10.1g
Kidneypapu, suolaliemessä193g213kcal15.1g34.8g1g15.5g
Chili paprika punainen33g13kcal0.7g3g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)100g443kcal22g1g39g0g
Paprika, punainen103g27kcal0.9g4.8g0.4g2.1g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g133g96kcal3.3g22.4g0.1g0g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g2840kcal194g194g136.8g56.2g
Valittu annoskoko1380g1420kcal97g97g68.4g28.1g
Annoskoko puolitettuna690g710kcal48.5g48.5g34.2g14.1g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057