Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha467g793kcal88.7g0g46.7g0g
Tomaattimurska 933g274kcal5.2g49.5g1.9g17.7g
Kidneypapu, suolaliemessä338g372kcal26.4g60.9g1.7g27.1g
Chili paprika punainen58g23kcal1.2g5.3g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)175g775kcal38.5g1.8g68.3g0g
Paprika, punainen181g47kcal1.6g8.3g0.7g3.6g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g233g168kcal5.8g39.2g0.2g0g
Valkosipuli 29g32kcal2.3g4.8g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4830g4969kcal339.4g339.6g239.4g98g
Valittu annoskoko2415g2485kcal169.7g169.8g119.7g49g
Annoskoko puolitettuna1208g1242kcal84.9g84.9g59.9g24.5g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057