Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha533g907kcal101.3g0g53.3g0g
Tomaattimurska 1067g314kcal6g56.5g2.1g20.3g
Kidneypapu, suolaliemessä387g425kcal30.2g69.6g1.9g30.9g
Chili paprika punainen67g27kcal1.3g6g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)200g886kcal44g2g78g0g
Paprika, punainen207g53kcal1.9g9.5g0.8g4.1g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g267g192kcal6.7g44.8g0.3g0g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g5679kcal388g387.6g273.2g112g
Valittu annoskoko2760g2840kcal194g193.8g136.6g56g
Annoskoko puolitettuna1380g1420kcal97g96.9g68.3g28g
Arvot/100g100g103kcal7g7g4.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057