Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha600g1020kcal114g0g60g0g
Tomaattimurska 1200g353kcal6.7g63.6g2.4g22.8g
Kidneypapu, suolaliemessä435g479kcal33.9g78.3g2.2g34.8g
Chili paprika punainen75g30kcal1.5g6.8g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)225g997kcal49.5g2.3g87.8g0g
Paprika, punainen233g60kcal2.1g10.7g0.9g4.6g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g300g216kcal7.5g50.4g0.3g0g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6210g6389kcal436.4g436.4g307.6g126g
Valittu annoskoko3105g3195kcal218.2g218.2g153.8g63g
Annoskoko puolitettuna1553g1597kcal109.1g109.1g76.9g31.5g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057