Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha67g113kcal12.7g0g6.7g0g
Tomaattimurska 133g39kcal0.7g7.1g0.3g2.5g
Kidneypapu, suolaliemessä48g53kcal3.8g8.7g0.2g3.9g
Chili paprika punainen8.3g3.3kcal0.2g0.8g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)25g111kcal5.5g0.3g9.8g0g
Paprika, punainen26g6.6kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g33g24kcal0.8g5.6g0g0g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g710kcal48.4g48.8g34.2g14g
Valittu annoskoko345g355kcal24.2g24.4g17.1g7g
Annoskoko puolitettuna173g178kcal12.1g12.2g8.6g3.5g
Arvot/100g100g103kcal7g7.1g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057