Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha667g1133kcal126.7g0g66.7g0g
Tomaattimurska 1333g392kcal7.5g70.7g2.7g25.3g
Kidneypapu, suolaliemessä483g532kcal37.7g87g2.4g38.7g
Chili paprika punainen83g33kcal1.7g7.5g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)250g1108kcal55g2.5g97.5g0g
Paprika, punainen258g66kcal2.3g11.9g1g5.2g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g333g240kcal8.3g56g0.3g0g
Valkosipuli 42g45kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6900g7099kcal485g484.8g341.8g140.2g
Valittu annoskoko3450g3549kcal242.5g242.4g170.9g70.1g
Annoskoko puolitettuna1725g1775kcal121.3g121.2g85.5g35.1g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057