Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha800g1360kcal152g0g80g0g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Kidneypapu, suolaliemessä580g638kcal45.2g104.4g2.9g46.4g
Chili paprika punainen100g40kcal2g9g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)300g1329kcal66g3g117g0g
Paprika, punainen310g80kcal2.8g14.3g1.2g6.2g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g400g288kcal10g67.2g0.4g0g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g8519kcal582g581.8g410g168.2g
Valittu annoskoko4140g4259kcal291g290.9g205g84.1g
Annoskoko puolitettuna2070g2130kcal145.5g145.5g102.5g42.1g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057