Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha133g227kcal25.3g0g13.3g0g
Tomaattimurska 267g78kcal1.5g14.1g0.5g5.1g
Kidneypapu, suolaliemessä97g106kcal7.5g17.4g0.5g7.7g
Chili paprika punainen17g6.7kcal0.3g1.5g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)50g222kcal11g0.5g19.5g0g
Paprika, punainen52g13kcal0.5g2.4g0.2g1g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g67g48kcal1.7g11.2g0.1g0g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g1420kcal97g97g68.4g28g
Valittu annoskoko690g710kcal48.5g48.5g34.2g14g
Annoskoko puolitettuna345g355kcal24.3g24.3g17.1g7g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057