Tilliliha ala Tuula

Mittaa vesi suunnilleen lihapalan kokoiseen kattilaan ja pane liha kattilan pohjalle.

Veden kiehussa kerää pinnalle noussut vaahto pois.

Lisää suola, kuoritut ja halkaistut sipulit, porkkanat ja selleri sekä laakerilehti, pippurit ja tillinvarret.

Keitä kannen alla miedolla lämmömmä pari tuntia.

Nosta kypsä liha pois ja siivilöi keitinliemi ja jäähdytä se. Sulata margariini kattilassa ja lisää siihen vehnäjauhot.

Kaada keitinliemi ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Mausta kastile sitruunamehulla, sokerilla, suolalla ja tillillä.

Lopuksi sekoita joukkoon kerma.

Kuutioi jäähtynyt liha kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan kulmapaisti (Hk), annos 200g441g529kcal92.6g0g17.6g0g
Lihaliemi, itse tehty (Itse tehty), annos 100g321g173kcal24g2.9g6.7g1.3g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)100g85kcal1g3.5g7g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6g1.3kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g2055kcal242.6g48.4g96.2g5.6g
Valittu annoskoko952g1027kcal121.3g24.2g48.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna476g514kcal60.7g12.1g24.1g1.4g
Arvot/100g100g108kcal12.7g2.5g5.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255450