Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 180g618kcal18.3g126g2.2g6.3g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Kaurahiutale 60g225kcal8.7g34.2g4.4g6g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light113g272kcal30.4g2.9g15.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki188g105kcal15.9g9.4g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g420g85kcal2.5g16g1.3g5.9g
Basilika, kuivattu 45g115kcal6.5g9.2g1.8g18.2g
Ruokaöljy keskiarvo 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2364g4218kcal167.2g401.6g203g72.8g
Valittu annoskoko1182g2109kcal83.6g200.8g101.5g36.4g
Annoskoko puolitettuna591g1055kcal41.8g100.4g50.8g18.2g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722