Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 210g721kcal21.4g147g2.5g7.4g
Voi 88g635kcal1g0.4g71.1g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Kaurahiutale 70g262kcal10.1g39.9g5.1g7g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light131g318kcal35.4g3.4g18g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki219g123kcal18.6g10.9g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g490g100kcal2.9g18.6g1.5g6.9g
Basilika, kuivattu 53g134kcal7.6g10.7g2.1g21.3g
Ruokaöljy keskiarvo 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2758g4921kcal195g468.4g236.4g85.2g
Valittu annoskoko1379g2460kcal97.5g234.2g118.2g42.6g
Annoskoko puolitettuna690g1230kcal48.8g117.1g59.1g21.3g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722