Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 240g824kcal24.5g168g2.9g8.4g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Kaurahiutale 80g299kcal11.6g45.6g5.8g8g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light150g363kcal40.5g3.9g20.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki250g140kcal21.2g12.5g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g560g114kcal3.4g21.3g1.7g7.8g
Basilika, kuivattu 60g153kcal8.6g12.3g2.4g24.3g
Ruokaöljy keskiarvo 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3152g5624kcal223g535.6g270.4g97.2g
Valittu annoskoko1576g2812kcal111.5g267.8g135.2g48.6g
Annoskoko puolitettuna788g1406kcal55.8g133.9g67.6g24.3g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722