Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 270g926kcal27.5g189g3.2g9.5g
Voi 113g816kcal1.3g0.5g91.5g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Kaurahiutale 90g337kcal13g51.3g6.6g9g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light169g408kcal45.6g4.4g23.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki281g158kcal23.9g14.1g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g630g128kcal3.8g23.9g1.9g8.8g
Basilika, kuivattu 68g172kcal9.7g13.8g2.7g27.3g
Ruokaöljy keskiarvo 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3546g6327kcal250.8g602.6g304.2g109.4g
Valittu annoskoko1773g3164kcal125.4g301.3g152.1g54.7g
Annoskoko puolitettuna887g1582kcal62.7g150.7g76.1g27.4g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722