Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kaurahiutale 10g37kcal1.4g5.7g0.7g1g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light19g45kcal5.1g0.5g2.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki31g18kcal2.7g1.6g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Basilika, kuivattu 7.5g19kcal1.1g1.5g0.3g3g
Ruokaöljy keskiarvo 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g703kcal28g67.2g34g12.2g
Valittu annoskoko197g352kcal14g33.6g17g6.1g
Annoskoko puolitettuna99g176kcal7g16.8g8.5g3.1g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17.1g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722