Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 300g1029kcal30.6g210g3.6g10.5g
Voi 125g907kcal1.5g0.5g101.6g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Kaurahiutale 100g374kcal14.5g57g7.3g10g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light188g454kcal50.6g4.9g25.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki313g175kcal26.6g15.6g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g700g142kcal4.2g26.6g2.1g9.8g
Basilika, kuivattu 75g191kcal10.8g15.3g3g30.4g
Ruokaöljy keskiarvo 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3940g7030kcal279g669.2g337.8g121.6g
Valittu annoskoko1970g3515kcal139.5g334.6g168.9g60.8g
Annoskoko puolitettuna985g1758kcal69.8g167.3g84.5g30.4g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722