Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 360g1235kcal36.7g252g4.3g12.6g
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Kaurahiutale 120g449kcal17.4g68.4g8.8g12g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light225g545kcal60.8g5.9g30.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki375g210kcal31.9g18.7g0.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g840g171kcal5g31.9g2.5g11.8g
Basilika, kuivattu 90g229kcal13g18.4g3.6g36.5g
Ruokaöljy keskiarvo 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4728g8435kcal334.8g803.2g405.4g146g
Valittu annoskoko2364g4218kcal167.4g401.6g202.7g73g
Annoskoko puolitettuna1182g2109kcal83.7g200.8g101.4g36.5g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722