Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 420g1441kcal42.8g294g5g14.7g
Voi 175g1270kcal2.1g0.7g142.3g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Kaurahiutale 140g524kcal20.3g79.8g10.2g14g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light263g635kcal70.9g6.8g36g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki438g245kcal37.2g21.9g0.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g980g199kcal5.9g37.2g2.9g13.7g
Basilika, kuivattu 105g267kcal15.1g21.5g4.2g42.5g
Ruokaöljy keskiarvo 35g309kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5516g9842kcal390.4g937g473g170g
Valittu annoskoko2758g4921kcal195.2g468.5g236.5g85g
Annoskoko puolitettuna1379g2460kcal97.6g234.3g118.3g42.5g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722