Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kaurahiutale 15g56kcal2.2g8.5g1.1g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light28g68kcal7.6g0.7g3.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki47g26kcal4g2.3g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g105g21kcal0.6g4g0.3g1.5g
Basilika, kuivattu 11g29kcal1.6g2.3g0.5g4.6g
Ruokaöljy keskiarvo 3.8g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana591g1054kcal41.8g100.2g50.6g18.4g
Valittu annoskoko296g527kcal20.9g50.1g25.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna148g264kcal10.5g25.1g12.7g4.6g
Arvot/100g100g178kcal7.1g16.9g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722