Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 480g1647kcal48.9g336g5.8g16.8g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kaurahiutale 160g599kcal23.2g91.2g11.7g16g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light300g726kcal81g7.8g41.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki500g280kcal42.5g25g1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1120g227kcal6.7g42.6g3.4g15.7g
Basilika, kuivattu 120g305kcal17.3g24.6g4.8g48.6g
Ruokaöljy keskiarvo 40g353kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6304g11247kcal446g1071.2g540.8g194.4g
Valittu annoskoko3152g5624kcal223g535.6g270.4g97.2g
Annoskoko puolitettuna1576g2812kcal111.5g267.8g135.2g48.6g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722