Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 540g1853kcal55g378g6.5g18.9g
Voi 225g1632kcal2.7g0.9g182.9g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Kaurahiutale 180g674kcal26.1g102.6g13.1g18g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light338g817kcal91.1g8.8g46.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki563g315kcal47.8g28.1g1.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1260g256kcal7.6g47.9g3.8g17.6g
Basilika, kuivattu 135g344kcal19.4g27.6g5.4g54.7g
Ruokaöljy keskiarvo 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7092g12653kcal501.8g1204.8g608g218.6g
Valittu annoskoko3546g6327kcal250.9g602.4g304g109.3g
Annoskoko puolitettuna1773g3163kcal125.5g301.2g152g54.7g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722