Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kaurahiutale 20g75kcal2.9g11.4g1.5g2g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light38g91kcal10.1g1g5.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki63g35kcal5.3g3.1g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g140g28kcal0.8g5.3g0.4g2g
Basilika, kuivattu 15g38kcal2.2g3.1g0.6g6.1g
Ruokaöljy keskiarvo 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana788g1406kcal55.6g133.8g67.4g24.4g
Valittu annoskoko394g703kcal27.8g66.9g33.7g12.2g
Annoskoko puolitettuna197g352kcal13.9g33.5g16.9g6.1g
Arvot/100g100g179kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722