Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 600g2059kcal61.1g420g7.2g21g
Voi 250g1814kcal3g1g203.3g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Kaurahiutale 200g748kcal29g114g14.6g20g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light375g908kcal101.3g9.8g51.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki625g350kcal53.1g31.2g1.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1400g284kcal8.4g53.2g4.2g19.6g
Basilika, kuivattu 150g382kcal21.6g30.7g6g60.8g
Ruokaöljy keskiarvo 50g442kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7880g14059kcal557.6g1338.8g675.8g243g
Valittu annoskoko3940g7030kcal278.8g669.4g337.9g121.5g
Annoskoko puolitettuna1970g3515kcal139.4g334.7g169g60.8g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722