Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutale 2.5g9kcal0.4g1.4g0.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light4.7g11kcal1.3g0.1g0.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.8g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Basilika, kuivattu 1.9g4.8kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Ruokaöljy keskiarvo 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g176kcal7.2g16.8g8.4g3g
Valittu annoskoko49g88kcal3.6g8.4g4.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna25g44kcal1.8g4.2g2.1g0.8g
Arvot/100g100g179kcal7.3g17.1g8.5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722