Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 75g257kcal7.6g52.5g0.9g2.6g
Voi 31g227kcal0.4g0.1g25.4g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Kaurahiutale 25g94kcal3.6g14.2g1.8g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light47g113kcal12.7g1.2g6.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki78g44kcal6.6g3.9g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g175g36kcal1g6.6g0.5g2.4g
Basilika, kuivattu 19g48kcal2.7g3.8g0.8g7.6g
Ruokaöljy keskiarvo 6.3g55kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana985g1757kcal69.6g167g84.4g30.2g
Valittu annoskoko493g879kcal34.8g83.5g42.2g15.1g
Annoskoko puolitettuna246g439kcal17.4g41.8g21.1g7.6g
Arvot/100g100g178kcal7.1g16.9g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722