Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.2g
Voi 38g272kcal0.4g0.2g30.5g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Kaurahiutale 30g112kcal4.3g17.1g2.2g3g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light56g136kcal15.2g1.5g7.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki94g53kcal8g4.7g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g210g43kcal1.3g8g0.6g2.9g
Basilika, kuivattu 23g57kcal3.2g4.6g0.9g9.1g
Ruokaöljy keskiarvo 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1182g2109kcal83.6g201g101.4g36.4g
Valittu annoskoko591g1055kcal41.8g100.5g50.7g18.2g
Annoskoko puolitettuna296g527kcal20.9g50.3g25.4g9.1g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722