Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 105g360kcal10.7g73.5g1.3g3.7g
Voi 44g317kcal0.5g0.2g35.6g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Kaurahiutale 35g131kcal5.1g19.9g2.6g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light66g159kcal17.7g1.7g9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki109g61kcal9.3g5.5g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g245g50kcal1.5g9.3g0.7g3.4g
Basilika, kuivattu 26g67kcal3.8g5.4g1.1g10.6g
Ruokaöljy keskiarvo 8.8g77kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1379g2460kcal97.6g234.4g118.4g42.4g
Valittu annoskoko690g1230kcal48.8g117.2g59.2g21.2g
Annoskoko puolitettuna345g615kcal24.4g58.6g29.6g10.6g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722