Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 135g463kcal13.8g94.5g1.6g4.7g
Voi 56g408kcal0.7g0.2g45.7g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Kaurahiutale 45g168kcal6.5g25.6g3.3g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light84g204kcal22.8g2.2g11.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki141g79kcal12g7g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g315g64kcal1.9g12g0.9g4.4g
Basilika, kuivattu 34g86kcal4.9g6.9g1.4g13.7g
Ruokaöljy keskiarvo 11g99kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1773g3163kcal125.8g301g152g54.6g
Valittu annoskoko887g1582kcal62.9g150.5g76g27.3g
Annoskoko puolitettuna443g791kcal31.5g75.3g38g13.7g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722