Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kaurahiutale 5g19kcal0.7g2.8g0.4g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light9g23kcal2.5g0.2g1.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki16g8.7kcal1.3g0.8g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g35g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 3.8g10kcal0.5g0.8g0.2g1.5g
Ruokaöljy keskiarvo 1.3g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g351kcal13.6g33.2g17g6g
Valittu annoskoko99g176kcal6.8g16.6g8.5g3g
Annoskoko puolitettuna49g88kcal3.4g8.3g4.3g1.5g
Arvot/100g100g178kcal6.9g16.8g8.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722