Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 150g515kcal15.3g105g1.8g5.3g
Voi 63g453kcal0.7g0.3g50.8g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Kaurahiutale 50g187kcal7.2g28.5g3.6g5g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light94g227kcal25.3g2.4g12.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki156g88kcal13.3g7.8g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g350g71kcal2.1g13.3g1g4.9g
Basilika, kuivattu 38g95kcal5.4g7.7g1.5g15.2g
Ruokaöljy keskiarvo 13g110kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1970g3515kcal139.2g334.8g168.6g60.8g
Valittu annoskoko985g1757kcal69.6g167.4g84.3g30.4g
Annoskoko puolitettuna493g879kcal34.8g83.7g42.2g15.2g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722