Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu204g257kcal22.4g0.6g18.3g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g4.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 150g1087kcal1.8g0.6g121.8g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g150g91kcal21g4.5g89.9g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g23g82kcal0.8g17.9g0.8g0g
Porkkanaraaste 200g300g81kcal1.8g15.9g0.6g7.5g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton300g479kcal24g12g38.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g4233kcal146g120g540.6g15.2g
Valittu annoskoko1152g2116kcal73g60g270.3g7.6g
Annoskoko puolitettuna576g1058kcal36.5g30g135.2g3.8g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749