Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu238g300kcal26.1g0.7g21.4g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g5.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 175g1268kcal2.1g0.7g142.1g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g175g107kcal24.5g5.2g104.9g0g
Leivinjauhe 26g46kcal1.4g9.9g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g26g95kcal0.9g20.9g0.9g0g
Porkkanaraaste 200g350g94kcal2.1g18.5g0.7g8.7g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton350g559kcal28g14g45.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g4938kcal170.2g139.8g630.8g17.6g
Valittu annoskoko1344g2469kcal85.1g69.9g315.4g8.8g
Annoskoko puolitettuna672g1235kcal42.6g35g157.7g4.4g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749