Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu272g342kcal29.9g0.8g24.4g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g6g0kcal0g0g0g0g
Voi 200g1449kcal2.4g0.8g162.4g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g200g122kcal28g6g119.8g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30g109kcal1g23.8g1g0g
Porkkanaraaste 200g400g108kcal2.4g21.2g0.8g10g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton400g639kcal32g16g51.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g5644kcal194.6g159.8g720.6g20.2g
Valittu annoskoko1536g2822kcal97.3g79.9g360.3g10.1g
Annoskoko puolitettuna768g1411kcal48.7g40g180.2g5.1g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749