Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu272g343kcal29.9g0.8g24.5g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g6g0kcal0g0g0g0g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g200g122kcal28g6g120g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30g109kcal1.1g23.9g1.1g0g
Porkkanaraaste 200g400g108kcal2.4g21.2g0.8g10g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton400g640kcal32g16g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3076g5651kcal194.8g160g722g20.4g
Valittu annoskoko1538g2825kcal97.4g80g361g10.2g
Annoskoko puolitettuna769g1413kcal48.7g40g180.5g5.1g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749