Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu306g385kcal33.6g0.9g27.5g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g6.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 225g1630kcal2.7g0.9g182.7g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g225g137kcal31.5g6.7g134.8g0g
Leivinjauhe 34g59kcal1.8g12.7g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g34g123kcal1.2g26.8g1.2g0g
Porkkanaraaste 200g449g121kcal2.7g23.8g0.9g11.2g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton449g719kcal36g18g58.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g6349kcal219g179.6g811g22.8g
Valittu annoskoko1728g3175kcal109.5g89.8g405.5g11.4g
Annoskoko puolitettuna864g1587kcal54.8g44.9g202.8g5.7g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749