Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g25g15kcal3.5g0.7g15g0g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.7g14kcal0.1g3g0.1g0g
Porkkanaraaste 200g50g14kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton50g80kcal4g2g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g705kcal24.2g19.8g90.2g2.4g
Valittu annoskoko192g353kcal12.1g9.9g45.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna96g176kcal6.1g5g22.6g0.6g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749