Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu340g428kcal37.4g1g30.6g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g7.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 250g1811kcal3g1g203g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g250g152kcal35g7.5g149.8g0g
Leivinjauhe 38g66kcal1.9g14.2g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g38g136kcal1.3g29.8g1.3g0g
Porkkanaraaste 200g499g135kcal3g26.5g1g12.5g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton499g799kcal39.9g20g64.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g7054kcal243g200g901.2g25.4g
Valittu annoskoko1920g3527kcal121.5g100g450.6g12.7g
Annoskoko puolitettuna960g1764kcal60.8g50g225.3g6.4g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749