Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu408g513kcal44.8g1.2g36.7g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g9g0kcal0g0g0g0g
Voi 300g2173kcal3.6g1.2g243.6g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g300g183kcal41.9g9g179.8g0g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g45g164kcal1.6g35.8g1.6g0g
Porkkanaraaste 200g599g162kcal3.6g31.8g1.2g15g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton599g959kcal47.9g24g77.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g8465kcal291.4g240g1081.6g30.4g
Valittu annoskoko2304g4233kcal145.7g120g540.8g15.2g
Annoskoko puolitettuna1152g2116kcal72.9g60g270.4g7.6g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749