Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu475g599kcal52.3g1.4g42.8g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g11g0kcal0g0g0g0g
Voi 350g2536kcal4.2g1.4g284.2g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g350g213kcal48.9g10.5g209.7g0g
Leivinjauhe 52g92kcal2.7g19.8g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g52g191kcal1.8g41.7g1.8g0g
Porkkanaraaste 200g699g189kcal4.2g37.1g1.4g17.5g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton699g1119kcal55.9g28g90.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g9876kcal340g279.8g1261.6g35.6g
Valittu annoskoko2688g4938kcal170g139.9g630.8g17.8g
Annoskoko puolitettuna1344g2469kcal85g70g315.4g8.9g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749